VAKANTIEHUISJES 2 PERSONEN

Vakantiehuisjes Giethoorn

Wakker worden in een bijzondere omgeving? Huur een vakantiehuis in Giethoorn! Overnachten aan de dorpsgracht in het centrum van dit unieke dorp! De locatie doet herinneren aan het Giethoorn van weleer.

De vakantiewoningen zijn sfeervol ingericht.  Ze zijn uitstekend geschikt voor een heerlijk rustige vakantie in de natuur van Nationaal Park Weerribben-Wieden. Of iets actiever: in de omgeving van de vakantiewoning kan uitstekend gewandeld en gefietst worden.

En uiteraard volop gevaren in (zeil)punter, fluisterboot of kano. Fiets-, vaar- en wandelkaarten zijn beschikbaar, evenals een overdekte fietsenstalling (met oplaadstation e-bikes) voor uw eigen fiets. Fietsen zijn evenals fluisterbootjes, punters en kano’s ook te huur.

‘Giethoorn Lodge’ (2-pers.)

Indeling

Woon- en eetkamer met goed meubilair; compleet ingerichte open keuken met koelkast, 4-pits kooktoestel (gas), magnetron, koffiezetapparaat enz.; een kleine c.q knusse slaapvide (niet echt geschikt voor ‘oudere mensen’, daarvoor bevelen we de Wieden Lodge aan) met tweepers. bed; toilet en wastafel w/k; douche. De Giethoorn Lodge is o.a. voorzien van ktv (kabel) en een gevelkachel. Er is een houten veranda met tuinmeubelen en fraai uitzicht op ruime tuin met aangrenzend natuurgebied. Gratis WIFI.

PRIJZEN GIETHOORN LODGE

Op aanvraag.

‘Wieden Lodge’ (2-pers.)

Dit vakantiehuisje is in 2016 geheel intern verbouwd (o.a. nieuwe slaapvide, keuken, badkamer en cv) en sfeervol heringericht.

Indeling

Woon- en eetkamer met goed meubilair, compleet ingerichte open keuken met combi magnetron, inbouwkoelkast, 4-pits kooktoestel (gas), koffiezet-apparaat, vaatwasser enz.; een tweepers. slaapvide met twee 1-pers. bedden; badkamer met douche, wastafel, föhn en toilet. Het vakantiehuis is o.a. voorzien van ktv (kabelaansluiting) en cv. Er zijn twee terrassen met tuinmeubelen. Er is vast internet en gratis wifi.

PRIJZEN WIEDEN LODGE

Op aanvraag.

PRIJZEN GIETHOORN LODGE

Op aanvraag.

PRIJZEN WIEDEN LODGE

Op aanvraag.